.

L’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha obert ja les inscripcions per a les activitats esportives de la temporada tardor-hivern 2018/2019. Les persones interessades a apuntar-se a la nova oferta esportiva municipal, vigent  de l’1’octubre de 2018 a l’1 de juny de 2019, ho poden fer a la Piscina Municipal Coberta de l’Hospitalet de l’Infant i al Poliesportiu de Vandellòs (tel. 977 820 523).

L’oferta d’activitats és molt variada i està dirigida a totes les edats, des de nadons fins a persones d’edat avançada. Inclou cursos de natació i de tennis i pàdel, activitats poliesportives (handbol i bàsquet); i activitats específiques per a infants (la proposta anomenada ‘Multiesports’, que pretén iniciar els participants en esports individuals i col·lectius i els paquets de natació + psicomotricitat i jocs) i per a adults (gimnàstica de manteniment i Pilates). Enguany, com a novetat, gràcies a la col•laboració del Club Centre Excursionista Serres del Mestral, l’Àrea d’Esports també ofereix als nens i nenes l’opció anomenada ‘Esports de natura’, que consisteix en una iniciació a l’escalada, l’orientació i el running, prevista al Gimnàs Hifrensa i al rocòdrom del Club que hi ha a l’Escola Àster.

A aquesta oferta cal afegir-hi les activitats dirigides que brinda l’Àrea d’Esports durant tot l’any (aeròbic, aiguagim, step, cicling, tonificació, etc.) A banda d’això, l’Àrea d’Esports tornarà a dur a terme aquest curs el pla municipal ‘Esport a l’escola’. En el marc d’aquest pla, els alumnes de l’Escola Mestral i de l’Escola Valdelors practicaran enguany atletisme, natació, caiac i vela.

Descomptes per als empadronats

El consistori ha mantingut els avantatges en les tarifes per als empadronats al municipi i els ajuts per aquells amb una antiguitat mínima de dos anys al padró. Així, a aquests últims se’ls aplica un descompte del 5% a partir del segon germà que realitzi una mateixa activitat; i d’un 10% a partir de la segona activitat i a les persones majors de 65 anys.

A més, els inscrits a qualsevol de les activitats organitzades per l’Àrea d’Esports poden fraccionar-ne en dos el pagament: pagar el 70% a l’octubre; i el 30% al febrer, sense cap recàrrec. Més informació al web municipal: www.vandellos-hospitalet.cat