TOTS 21

Montse Caelles, durant la presentació del nou espai web. Foto: Tots21

La nova web de promoció de Reus, activada aquest matí i presentada per la responsable de Promoció de Ciutat, Montse Caelles, s’adapta finalment als criteris actualitzats dels hàbits actualitzats del turisme. És a dir, respon amb criteris informatius i tècnics a les exigències dels visitants que cada cop més es programen els seus propis viatges, sense intermediacions d’agències, buscant per xarxes informació polièdrica del lloc de destí. També dona resposta a la tecnologia imperant, adaptada a tota mena de dispositius i amb criteris visuals intuitius. En aquesta apartat incorpora, a més, una novetat rellevant, com és la de poder seleccionar en una pestanya de favorits les activitats seleccionades per un mateix, per crear així un fitxer propi i personalitzat que es pot descarregar posteriorment.

Segons ha expllicat Caelles, «hem convertit reusturisme.cat en la millor eina de consulta i de preparació de l’estada turística a la ciutat. Parlem d’una web experiencial: el potencial visitant planeja la visita a la ciutat partint dels seus gustos i preferències, és a dir, des del mateix sofà de casa llista els espais a visitar i les experiències a viure un cop arribi a Reus», explicava la regidora.

La web es pot consultar en 4 idiomes i des de qualsevol tipus de dispositiu. Caelles ha explicat que «la seva pàgina principal està pensada per seduir a l’usuari des del minut zero en què comença la seva navegació. De funcionament intuïtiu, visualment atractiva i dinàmica, de ràpida resposta i adaptada a qualsevol dispositiu i, molt important, als gustos dels visitants».

El disseny segueix el mateix manual d’estil de la nova marca de ciutat «Reus Ciutat amb Geni. Una escapada genial», tant pel que fa a la tipografia, com els colors i les icones.

La home s’estructura amb els principals recursos turístics de Reus i dins de cadascun es van desenvolupant la resta dels atractius de la ciutat:

Descobreix Reus

Tots els secrets d’una ciutat amb geni.

  1. La ciutat de Gaudí
  2. Una joia Modernista
  3. Reus passejant
  4. Compres
  5. Ciutat Cultural
  6. Vermut de Reus
  7. Gastronomia
  8. El cor de la Costa Daurada

Què fer

Inspiració per viure a la ciutat, gaudir de la ciutat com ho faria un propi reusenc

Experiències

Propostes per exprimir la visita a Reus al màxim.

Possibilitat d’apuntar-se a les visites guiades que s’organitzen: horaris, idiomes, temps del recorregut, llocs que es visites, cost, etc.

Agenda

Endinsa’t en la vibrant cultura local.

A Reus sempre hi passen coses, és una ciutat molt viva. Amb aquesta agenda el visitant pot conèixer en tot moment tots els esdeveniments que s’hi celebren en el decurs de la seva estada.

Organitza’t

Totes les comoditats a l’abast per a una visita inoblidable.

La teva visita

Una estada a Reus a la teva mida

Com a funcionalitat extra, mentre l’usuari va navegant, pot marcar cada fitxa que sigui del seu interés, i aquesta, es va emmagatzemant al planificador com a les seves activitats o propostes favorites, d’aquesta forma a l’hora de planificar la seva escapada les podrà recuperar per planificar-se millor.

Hotels i restaurants

El cercador de reusturisme.cat mostra els restaurants i hotels de la ciutat. Cadascun disposa d’una fitxa amb tota la informació: descripció, imatges, dades de contacte, ubicació, etc. En cas que algun restaurant de la ciutat hi no aparegui, cal enviar un mail amb les seves dades a Reus Promoció i serà incorporat.

La web disposa d’un detallat gestor de continguts des del qual Reus Promoció pot autogestionar tot el contingut que es publica al web, recordem que és una web molt dinàmica i la informació ha d’estar actualitzada en tot moment.

Cada apartat de le web té la seva pròpia url d’aquesta forma es pot interactuar amb ella a través de les xarxes socials tot millorant el seu posicionament als buscadors.

La web s’ha desenvolupat amb un sistema d’alt nivell que permet una navegació clara i fluida i està molt enfocada a l’experència de l’usuari, perquè aquest es pugui crear la seva propia visita personalitzada a la ciutat.

J.S. / Redacció