.

Avui s'ha presentat l'Agrupació de Xàrters de Pesca de Cambrils

Avui s'ha presentat l'Agrupació de Xàrters de Pesca de Cambrils

El regidor de Turisme, Xavi Martí; els representants de les empreses de xàrters Cambrils Charter, Pesca Garrote i Sport Delta Fishing, i els gerent del Club Nàutic i l’Estació Nàutica, Fabian Escudé i Jordi Rom, han presentat l’Agrupació de Xàrters de Pesca de Cambrils.

L’objectiu de la nova agrupació, formada per aquestes tres empreses amb més de 10 anys d’experiència, és potenciar el turisme pesquer de qualitat, unificar els preus i treballar conjuntament en la promoció i comercialització del producte. Els impulsors persegueixen promocionar un segell de qualitat i garantir la pràctica de la pesca responsable i la cura per la conservació de les espècies.

En aquest sentit, el regidor de Turisme ha explicat que el Patronat de Cambrils s’ha compromès a treballar per donar a conèixer l’activitat a agències receptives i touroperadors i als diferents públics de les fires internacionals on tingui presència. “Som un referent en turisme nàutic familiar i volem liderar el sector de l’oci al mar a nivell de Catalunya amb productes atractius i diferenciats com aquest o el Pescaturisme, ha afirmat Xavi Martí.  Finalment, el regidor ha destacat el suport que ha ofert des del primer moment el Club Nàutic de Cambril. Fa cinc anys ja va fer una aposta per potenciar el sector dedicant una bona part de la zona comercial d’amarres del Club als xàrters.

El president de l’agrupació, David Bono, ha dit que treballaran junts per donar la màxima qualitat de servei i totes les garanties. “La idea és que els clients marxin contents i vulguin repetir”, ha afirmat.

Per la seva banda, Fabián Escudé, ha assegurat que la nàutica no és elitista, ja que gaudir d’un matí de pesca està a l’abast de moltes butxaques.

El xàrter de pesca esportiva és una activitat d’oci d’una durada d’entre mig dia o un dia complet, amb guia de pesca que ensenya i porta a pescar als clients. És una activitat per grups d’amics o famílies i cal destacar que bona part dels clients hi van amb nens. Els preus, a partir dels 85 euros per persona, oscil·len en funció de la durada de la jornada de pesca i navegació.