.

.

TOTS 21

Imatge d’Antoni Domènech, pare de l’ordre dels Teatins, en terres colombianes. Foto: Revista Cambrils

Ahir va morir a Madrid, als 81 anys, l’Antoni Domènech, pare de l’ordre dels Teatins, segons ha avançat revista Cambrils aquest dilluns. L’Antonio Met, que és com se’l coneixia popularment a Cambrils, va rebre el 15 de juliol passat la Menció Honorífica de l’Ajuntament de Cambrils per la seva tasca de servei als altres, especialment a Cali, a Colòmbia, on va treballar durant més de vint anys a la parròquia de San Agustín.

El Met es va ordenar sacerdot de gran, als 59 anys. Abans havia treballat a Cal Trempat , més tard, havia muntat el seu propi negoci, la popular Ferreteria ‘Cal Met’ a la Rambla de Jaume I. També havia col.laborat en moltes entitats cambrilenques, des del Foment de la Sardana, al Casal Parroquial, i havia estat jugador, entrenador i president del FC Cambrils. Unes experiències que va aprofitar a la seva vida pastoral i que va explicar en una entrevista a la Revista Cambrils el desembre de l’any passat; “allà a Colòmbia organitzava partits de futbol amb els joves i no tant joves calenyos: jo feia d’àrbitre i veia, de tant en tant, com a alguns els saltava la pistola” explicava amb un somriure que no amagava  les dificultats de treballar en aquell indret.

També havia fet teatre al Casal i organitzat  els famosos festivals “Escala en Hifi”. Això ho aprofitava per muntar a l’església obres de teatre, o fins i tot un musical a l’estil de Jesucristo Superstar, i també es va atrevir a organitzar celebracions litúrgiques amb dansa, segurament recordant el seu pas per la Colla Sardanista de Cambrils.

Podeu llegir la notícia completa clicant aquest enllaç

GDDCT / Revista Cambrils