.

.

TOTS 21

Mig miler de salouencs s'apunten a reciclar

Mig miler de salouencs s'apunten a reciclar

Al llarg d’aquest mes d’octubre, la campanya “SalouRecicla” ha estat present en diferents espais del municipi de Salou en forma de punts d’informació. En aquests punts s’ha anat informant a la ciutadania del funcionament de la recollida selectiva dels diferents residus al municipi i s’han pogut aclarir dubtes presentats pels propis salouencs i salouenques.

Un total de 499 ciutadans i ciutadanes s’han apropat a recollir el material de la campanya i a informar-se de la mateixa. El regidor de Medi Ambient, Ramon Pascual, ha destacat la bona acollida de la campanya i ha convidat als ciutadans a adreçar-se a la regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Salou “per recollir el material i informació de la campanya, cas que no hagin pogut fer-ho en els punts d’informació al carrer”. També es pot seguir la campanya a través del web de l’Ajuntament de Salou i al perfil de Facebook de la campanya.

També un total de 141 persones s’han interessat per poder fer una visita gratuïta a la Planta de Compostatge de Botarell i així poder veure en primera persona què se’n fa de les restes orgàniques que separen a la llar.