.

.

TOTS 21

Messer ha donat joguines a la Casa Sant Josep Obrer, de la Xarxa Santa Tecla. Foto: Cedida

Messer ha donat joguines a la Casa Sant Josep Obrer, de la Xarxa Santa Tecla. Foto: Cedida

En vespres de Nadal, Messer Ibèrica ha realitzat la seva tradicional acció solidària amb un donatiu per a la Creu Roja. Amb això dona suport a la labor d’aquesta organització a les nostres comarques per a proporcionar menjar als més necessitats.

A més, en el marc del conveni anual signat amb la *Xarxa Santa Tecla, l’emrpesa ha fet una donació de joguines a la Fundació Casa Sant Josep per a la Infància a Tarragona. Aquesta entitat està dedicada a la protecció de nens i nenes de la província que, per diferents motius, estan sota la tutela per la Generalitat de Catalunya. Molts estan a l’espera d’una família d’acolliment.

Els tècnics de la Casa Sant Josep van triar joguines que serviran com a eina d’intervenció i treball en funció de l’edat i de l’etapa evolutiva de cada nen. El conjunt de les joguines donades per Messer està format per jocs psicomotors, sensorials, cognitius, de manipulació i construcció, jocs d’atenció i memòria, jocs imaginatius, simbòlics i socials, etc., tot amb l’objectiu d’ajudar els nens a expressar les seves emocions i treballar l’autoestima. La donació també inclou contes, que permeten abordar diverses temàtiques a través de les històries relatades.

Així mateix, el passat 3 de desembre, el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, Messer va col·laborar amb la Xarxa Santa Tecla en l’organització d’una vetllada de concerts al casc antic de Tarragona. Entre altres, amb la coral de Gospel The New Zombis, formada per estudiants de medicina de la Universitat de Barcelona. La recaptació de l’esdeveniment es va destinar a fer costat a les fundacions La Muntanyeta i Estela, que treballen pel benestar de les persones amb discapacitat.