.

.

TOTS 21

Fotografia de la 2a Fase de la Copa d'Espanya de Gimnàstica Estètica de Grup que s'ha fet aquest cap de setmana a Constantí

Fotografia de la 2a Fase de la Copa d’Espanya de Gimnàstica Estètica de Grup que s’ha fet aquest cap de setmana a Constantí

Aquest cap de setmana (1 i 2 de juny), el Pavelló Poliesportiu municipal de Constantí ha acollit la 2a Fase de la Copa d’Espanya de Gimnàstica Estètica de Grup, amb la participació dels millors clubs procedents d’arreu de l’Estat, i evidentment amb la presència de les amfitriones, del Club Gimnàstica Estètica Constantí. El campionat ha comptat amb la participació de més de 300 gimnastes d’equips procedents de 7 comunitats autònomes.

El dissabte va celebrar-se el concurs preliminar de categories, des de les més petites a les superiors. Durant la sessió de diumenge es va dur a terme el concurs final a les categories júnior i sènior, a més de l’entrega de trofeus. Pel que fa al paper dels equips del Club Gimnàstica Estètica Constantí, l’equip 12-14 i l’equip Júnior han finalitzat en la 1ª posició a les respectives categories.

L’equip Júnior, a més, ha aconseguit la classificació per a l’Open dels Països del Mediterrani que s’ha de celebrar durant el mes d’octubre a Budapest.