.

.

TOTS 21

Imatge d'una de les actuacions al darrer torneig celebrat a Constantí

Més de 200 parelles participaran aquest diumenge en la tercera edició del Torneig Ciutat de Tarragona de Ball Esportiu, organitzat pel Club de Ball Esportiu Frak Manresa amb la col·laboració del Patronat Municipal d’Esports de Tarragona.

La xifra de ballarins inscrits suposa la consolidació d’aquesta competició que, per tercer any consecutiu, tindrà lloc a la ciutat de Tarragona. Aquesta prova és puntuable per a la classificació del rànquing estatal i hi participaran ballarines i ballarins de tot l’Estat espanyol. Es tracta, doncs, d’una competició del màxim nivell en què els diferents participants exhibiran totes les seves habilitats com a ballarins, oferint un gran espectacle al públic que s’hi doni cita.

Aquest important esdeveniment dins del món del ball esportiu se celebrarà en el Pavelló Poliesportiu Municipal El Serrallo, de 9.30 a 21 hores. Els assistents podran gaudir de parelles de ball de tots els nivells, categories i edats, des de territorials a nacionals. Algunes d’aquestes parelles també participen en categories de ball internacional pel seu alt nivell de ball.

La qualitat del campionat està garantida, asseguren els organitzadors, ja que és una de les últimes proves que es disputaran abans de la celebració del Campionat d’Espanya, que tindrà lloc els dies 5 i 6 d’abril a Sant Cugat del Vallès.

L’organització tècnica del torneig Ciutat de Tarragona de Ball Esportiu és a càrrec de dos dels professionals del ball de saló més prestigiosos del nostre país, Joana Subirana i Albert Mota, responsables de l’escola Frak Manresa i jutges internacionals. Tots dos han participat en més de 150 competicions i exhibicions, tant a Espanya com a l’estranger i tenen una àmplia formació com a ballarins i són jutges internacionals de ball.

El preu de l’entrada per assistir-hi és de 12 €. Els menors de 6 anys tenen l’entrada lliure.