.

.

TOTS 21

 

Amb Marsal Ventura com a cap de cartell, acompanyat dels DJ locals de La Pobla, la festa jove va obtenir un gran èxit de participació. Foto: cedida.

La Pobla va viure aquest dissabte passat un dels actes més multitudinaris celebrats en els darrers anys, gràcies a les 1.800 persones que van acudir a la cita amb la música més actual, la qual va tenir lloc a la pista coberta sota el títol La Pobla Summer Festival. Damunt l’escenari, Marsal Ventura va exercir com a cap de cartell d’una vetllada amb la música electrònica com a protagonista i que també va comptar amb les actuacions dels DJ locals de La Pobla: Alex Sunrise, Gabry DC, DJ Salmer, DJ Guibbons i DJ Ian Tules.

 

El públic no va deixar de ballar durant tota la sessió, emmarcada en unes Festes d’estiu que, des d’avui i fins divendres, tenen continuïtat amb la celebració del Torneig Futsal Júnior. Les millors promeses del futbol sala local i territorial competiran per fer-se amb el títol de campions, amb el qual cloure l’estiu de la millor manera possible.

 

I precisament per tancar l’estiu, aquest proper dissabte 31 d’agost tindrà lloc la Festa final d’estiu, amb el Festival Humor Amarillo per a grans i petits. Una iniciativa creada en els darrers anys i que torna després de la bona acollida que ha tingut en les edicions anteriorment celebrades.

 

I al setembre, la Paella popular

D’altra banda, el mes de setembre encara oferirà algunes de les cites imprescindibles de les Festes d’estiu, com és la tradicional Paella popular que, enguany, arribarà a la seva 28a edició. Ho farà, com de costum, el primer dissabte de setembre, en una cita que tornarà a reunir més de 1.500 persones al voltant de les paelles que, cada colla, elaborarà a la zona de les moreres del municipi. La jornada es veurà completada amb diferents espectacles i activitats d’animació per a tota la família, en una proposta que s’allargarà fins ben entrada la nit.

 

Per acabar, les Festes d’Estiu també mantindran la tradició al voltant de la Diada de Catalunya: la nit del 10 de setembre, arribarà a La Pobla la tradicional vetllada nocturna d’havaneres i rom cremat, en una sessió amenitzada musicalment pel grup cubà Havàname. L’endemà, 11 de setembre, La Pobla celebrarà la Diada amb un vermut musical amenitzat per Ruc’n’Roll, formació que reviu els grans èxits del rock català.

 

La programació completa de les Festes d’Estiu de La Pobla de Mafumet està disponible a la

pàgina web municipal, així com als seus perfils a les xarxes socials i a l’App femPobla.