.

.

TOTS 21

Un moment de la reunió celebrada a Reus

Un moment de la reunió celebrada a Reus

Reus ha acollit aquesta tarda una nova reunió de treball amb representants de les diferents seus dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017. La trobada ha tingut lloc a la Fira de Reus i ha estat encapçalada per l’alcalde del municipi, Carles Pellicer.

També hi ha assistit el coordinador general dels Jocs Mediterranis, Javier Villamayor; el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Reus, Jordi Cervera; el gerent de l’empresa municipal Reus Esport i Lleure, Jordi Bros, la regidora d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona, Marbel Negueruela; així com els directors de les diferents àrees dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017.

L’organització dels Jocs ha tractat amb els diferents municipis assumptes vinculats al seguiment d’infraestructures i la operativa de l’esdeveniment, com la seguretat, mobilitat, patrocinis, ticketing i els diferents plans d’operacions i serveis previstos, entre altres.

El coordinador de Tarragona 2017, Javier Villamayor, ha agraït l’acollida del municipi de Reus i ha destacat “la importància de realitzar aquestes trobades quinzenals amb totes les seus per treballar conjuntament per a l’èxit dels Jocs. La implicació dels municipis és màxima i estem convençuts que entre tots organitzarem al nostre territori uns grans Jocs Mediterranis”.