.

Un moment de l'actuació de les dues 'dives'

Gloria Gaynor i Marta Sánchez, dues de les dives del pop, van inundar amb el seu ritme la nit del Parc del Pinaret. Temes que formen part dels “clàssics del segle XX” van sonar a Cambrils, davant d’un públic que no va poder resistir la temptació de moure, i que va acabar ballant, totalment entregat, davant de l’escenari, els temes que de forma individual i conjunta ambdues van interpretar, davant dels quals era pràcticament impossible no deixar-se arrossegar pel ritme.

El repertori previst convidava a gaudir de la nit i el públic així ho va entendre i ràpidament. Temes propis i versions de clàssics d’artistes com Barry White, Roberta Flack, Donna Summer i fins i tot The Police, transportaven al públic fins al moment més esperant de la nit, aquell en què unes primeres notes de piano avisaven al públic que arribava “i will Survivre “, i amb aquesta icona del pop, l’èxtasi musical … Gloria Gaynor i Marta Sánchez totalment entregades i un públic que corejava la cançó, bolcat sobre l’escenari, per tancar un espectacle que dos dies abans s’havia presenciat a Marbella, i que ahir a Cambrils, uns mil afortunats van demanar gaudir.

El Festival de Cambrils finalitzarà aquest diumenge dia 10 d’agost amb el concert que Raphael oferirà al Parc del Pinaret, amb la seva nova gira “D’amor & desamor” en què repassa els grans èxits de la seva carrera, amb noves veus i arranjaments de els seus temes de sempre. Un espectacle que ha generat gran expectació no només a Cambrils.