.

.

TOTS 21

Mario García. Foto: Cedida

Mario García. Foto: Cedida

El Comitè Electoral del Partit Popular de Catalunya celebrat dimarts passat ha nomenat l’actual portaveu del grup municipal en el consistori, Mario García Vidal, com a candidat a l’alcaldia de Salou, a proposta del comitè provincial de Tarragona.

El líder popular optarà per quarta vegada a l’alcaldia. Va entrar en el consistori l’any 2011, quan va ser primer tinent d’alcalde del municipi i regidor de serveis interns, contractació i patrimoni, mantenint la seva acta de regidor en els comicis de l’any 2015 i 2019.

Mario García va estar a punt de ser alcalde del municipi en el seu primer mandat electoral, quan va aconseguir un pacte de govern amb Pere Granados consistent en què aquest ostentaria l’alcaldia durant els 3 primers anys del mandat, mentre que García ho faria durant l’últim any. El portaveu Popular ha recordat que, arribat el moment, Granados va incomplir el seu pacte, motiu pel qual el grup municipal del PP a l’Ajuntament de Salou va abandonar el govern municipal.

El líder popular té en l’actualitat 49 anys, és advocat i compta amb una dilatada experiència política tant en el govern com en l’oposició.

Mario García ha afirmat que concep la política municipal “com aquella activitat que ens permet un exercici tan fascinant com la transformació del nostre entorn per mandat ciutadà per a augmentar els nivells de qualitat de vida, prosperitat i inclusió social de tota la població”. “No pretenc que els *salouenses canviïn d’ideologia, el meu objectiu és canviar Salou, i estic convençut que això serà possible amb el suport dels nostres veïns”, ha conclòs.