.

.

TOTS 21

Marc Parrot. Foto elperiodico.com

Marc Parrot. Foto elperiodico.com

La Fundació Catalunya-La Pedrera inicia aquest diumenge 19 de gener la programació d’hivern a la ciutat de Tarragona amb l’espectacle infantil ‘Tots a taula’ de Marc Parrot.

A partir de les 12 hores la música en directe de Marc Parrot s’unirà a les il·lustracions d’Eva Armisén per cuinar sis personatges amb què petits i grans s’identifiquen. L’espectacle, que forma part de l’exitós cicle Matins en família, aborda el tema de l’hora de menjar dels més petits.

El mateix diumenge a la tarda (19h) també s’ha programat la primera sessió del cicle de cinema en versió original d’aquest hivern amb la projecció de la pel·lícula ‘Amour’ de Michael Haneke.

Onzena edició del Cicle d’Espectacles Infantils

L’espectacle d’aquest diumenge (‘Tots a taula’ de Marc Parrot) dóna el tret de sortida a la temporada d’hivern de l’onzena temporada consecutiva del cicle Matins en família, que té sempre una excel·lent acceptació per part del públic. Ja hi ha passat més de 34.000 espectadors.

La programació està formada per espectacles distints que congrega, cada primer diumenge de mes al migdia, al públic familiar. L’oferta es compon de teatre, titelles, màgia, il·lustració, contes, i música en directe.

Tres sessions més, completaran la temporada d’hivern: L’aventura de Tòfol a la ciutat (2 de febrer), Planeta Tumàcat (9 de març) i Instants de la Companyia Mag Gerard (30 de març).

Aposta pel Cinema en Versió Original

D’entre les activitats que es duran a terme durant els pròxims tres mesos, cal esmentar l’aposta pel cicle de cinema en versió original que presenta un total de set pel·lícules que esdevenen una bona oportunitat per gaudir en pantalla gran de produccions ben acollides per la crítica.

La Fundació Catalunya-La Pedrera, amb la col·laboració de l’Associació Cultural Anima’t, aproparà, els diumenges al vespre (19 h), títols com Amour (19 de gener), Dans la maison (26 de gener), The Hunt (2 de febrer), Paradises: Hoffnung  (9 de febrer), Detachment (23 de febrer),  Les neiges du Kilimandjaro (2 de març), i Departures (9 de març).

Música per a Guitarra

Un concert de guitarra (16 de febrer, 19h) completarà la programació d’aquest hivern a l’Auditori. Amb la col·laboració de l’Escola i Conservatori de Música de la Diputació de Tarragona es durà a terme aquest concert que té com a protagonista el noruec Anders Clemens.

Es tracta d’un concert amb les obres per a guitarra més representatives del període a cavall entre segles XVIII i XIX, quan ressorgeix el seu ús com a instrument solista.

Entrades

Les entrades per als espectacles de pagament es poden comprar anticipadament a través del web de la fundació, i el mateix dia de l’activitat a l’Auditori des d’una hora abans (Pere Martell, 2).