.

.

TOTS 21

Lildami.

Aquesta setmana el Camp de Mart tornarà acollir diverses propostes musicals del cicle Tarragona reactiva la cultura, organitzat per l’Ajuntament de Tarragona. El dijous 27 d’agost a les 21.00 h, serà el torn de les músiques urbanes més actuals amb el concert de Lildami i dels sabadellencs 31 FAM.

Blaumut.

L’endemà, el divendres a les 22.00 h, els Blaumut portaran el seu últim treball “0001” a l’escenari tarragoní. A més, també els acompanyarà Joina amb el seu rap amb ressons de jazz, pop, flamenc i música clàssica.

Finalment, el dissabte 29 a les 22.00 h, les músiques de la mediterrània seran les protagonistes amb el concert de la Barcelona Gipsy balKan Orchestra (BGKO) amb les seves genuïnes reinterpretacions de la música tradicional dels Balcans, Orient Mitjà i les costes mediterrànies. També pujaran a l’escenari Biflats, la primera fanfàrria amb so de cobla, un espectacle amb 14 músics en escena i una gran dosis de teatralitat.

Els dies dels concerts a partir de les 19.00 h, les taquilles del Camp de Mart estaran obertes fins a l’inici de l’actuació, per aquells que vulguin adquirir l’entrada presencialment. El pagament serà únicament amb targeta.

Redacció