.

.

TOTS 21

Fotografia de família de les 95 persones jubilades l’any passat.

La Gerència Territorial de l’ICS Camp de Tarragona va celebrar, ahir dimarts 6 de març, l’acte d’homenatge “amICS per sempre” als treballadors de l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona i de la xarxa d’atenció primària, que es van jubilar durant el 2017 -un total de 95-, i als 42 professionals que han commemorat durant l’any passat els 25 anys de pertinença a la institució. L’esdeveniment va tenir lloc a l’auditori de la Diputació de Tarragona. Van presidir la celebració el director de la regió sanitària de Tarragona, Roger Pla, el gerent territorial de l’ICS al Camp de Tarragona, Rafael Gracia, el director de l’Hospital Universitari Joan XXIII, Albert Pons, el director d’atenció primària del Camp de Tarragona, Daniel Ferrer-Vidal, acompanyats per la resta de directius de la institució.

Imatge dels professionals que van commemorar durant l’any passat els 25 anys de pertinença a la institució.

L’acte de reconeixement va comptar amb l’actuació musical del grup Sons de Gòspel, un cor de música Gòspel i derivats dirigit pel director Albert Galcerà i format per quaranta veus mixtes. Amb una trajectòria molt curta, aquest grup ja ha realitzat algunes actuacions en diferents actes, com Musicalidària, el concert solidari amb la Marató, la festa de la Llum de Betlem de les Dominiques, el 25è aniversari de la URV, Cantada de Sant Jordi’17, entre d’altres.

Després de l’actuació musical, es van lliurar uns obsequis i insígnies de l’ICS i es va donar veu als homenatjats per dirigir-se als seus companys.