.

.

TOTS 21

Cartell promocional de l'exposició. Foto: Hispania Nostra

Cartell promocional de l’exposició. Foto: Hispania Nostra

L’Antic Ajuntament acollirà a partir de dimecres 3 d’agost i fins el 31, l’exposició Hispania Nostra. 40 aniversario. Re-Conociendo el Patrimonio Español en Europa, on es mostren tots els projectes de l’estat espanyol de conservació del patrimoni cultural i natural que han rebut algun dels premis Europa Nostra. L’exposició està organitzada per Hispania Nostra i Acción Cultural Española (AC/E), amb la col·laboració de l’Agència Espanyola de Cooperació Internacional per al Desenvolupament (AECID).

Espanya és l’Estat europeu que més premis Europa Nostra ha aconseguit fins al moment, amb un total de 191 des de l’any 1978, any en què es van crear els guardons. La restauració del Circ romà de Tàrraco va obtenir un dels guardons l’any 1995. L’exposició, que és itinerant, es va inaugurar a Madrid el passat 23 de maig i recorrerà diferents ciutats espanyoles durant el 2016, mentre que al 2017 farà un circuit per diversos centres culturals europeus.

L’horari de visita de l’Antic Ajuntament (1r pis – sala gòtica) és de dimarts a dissabte (9 a 21 h) i diumenges de 9 a 15 h.