.

Les municipals de l’any vinent a Cambrils incorporen un altre jugador a la partida amb el nom d’Alternativa Mediterrània. Segons han fet públic en nota de premsa els seus promotors, “aquest projecte l’integra el mateix equip que es va presentar el 2015, aquella vegada sota les sigles ADxC (Alternativa Democràtica per Cambrils). Tot i no aconseguir representació en 2015, vam treure 268 vots en un mes -la candidatura es va impulsar a quinze dies de l’arrencada de la campanya-. Per aquests 268 vots, als que vam prometre que seguiríem treballant per Cambrils tot i no obtenir representació, i per les nostres ganes de treballar per la nostra ciutat, ens tornem a presentar amb un ambiciós projecte mai abans vist a Cambrils”.

Els responsables de la nova formació afirmen que “Alternativa Mediterrània no només estarà a Cambrils. Estem treballant per poder presentar també una candidatura a Reus ia Tarragona, així com altres municipis com Vila-seca o Salou. El nostre objectiu és crear una nova formació forta, a nivell provincial, que faci política municipal en estat pur; que siguin els veïns de cada localitat els que prenguin les decisions de l’avenir dels seus conciutadans”.

Alternativa Mediterrània està “comandada per José Luis Villares -president-, Alex Escudero Secretari General- i Josu Rigal -tresorer-. Nosaltres representem a desenes d’afiliats que confien en nosaltres i que estan disposats a treballar dur i de forma desinteressada per expulsar de les nostres institucions a la vella classe política vividora que porta tants anys xuclant del pot i obviant els problemes reals dels seus ciutadans”. Alhora, i de cara a ser més concrets, “en les properes setmanes començarem a desgranar els primers detalls del nostre programa electoral i desvetllarem el nom del nostre candidat a l’alcaldia, que serà escollit mitjançant primàries”.