.

.

TOTS 21

Les persones interessades a tramitar la seva sol·licitud hauran d’acudir presencialment a la llar d’infants Nou Esquirol, en horari de tarda (de 17.30 h a 19.30 h). Foto: Ajuntament

Des d’aquest dilluns 10 de maig, les famílies pobletanes amb nadons ja poden dur a terme el procés de preinscripció a les dues llars d’infants municipals, amb la mirada posada en el proper curs acadèmic, 2021-2022. El tràmit per a la realització de la preinscripció és exclusivament presencial i estarà obert fins al proper 21 de maig. És a dir, les persones interessades a preinscriure els seus fills o filles tindrà dues setmanes per presentar la seva sol·licitud.

En aquest sentit, les dues llars d’infants municipals que l’Ajuntament de la Pobla de Mafumet gestiona a través d’un organisme autònom i que posa a disposició dels seus habitants, així com dels d’altres municipis veïns, obriran les seves portes el proper curs acadèmics als nens i nenes nascuts els anys 2019, 2020 i 2021, sempre i quan els nadons tinguin com a mínim 16 setmanes en el moment de l’inici del curs escolar.

Les persones interessades a tramitar la seva sol·licitud hauran d’acudir presencialment a la llar d’infants Nou Esquirol, en horari de tarda (de 17.30 h a 19.30 h). En tots els casos, només s’atendrà amb cita prèvia, que les persones sol·licitants poden obtenir a través del telèfon del centre educatiu, el 977 84 22 41. En el moment d’acudir a la llar per a la presentació de la sol·licitud de preinscripció, hi haurà d’acudir una única persona, amb mascareta, i que haurà de portar la documentació identificativa i, si cal, l’acreditativa per tal que el centre educatiu en pugui fer fotocòpies.

Dues llars

Les dues llars d’infants municipals de la Pobla de Mafumet, l’Esquirol i Nou Esquirol, estan ubicades dins del nucli urbà del municipi i ofereixen un servei de màxima qualitat, a través de l’equip docent encarregat de gestionar el dia a dia d’ambdós centres educatius. En conjunt, els dos centres educatius per als habitants més petits de la Pobla ofereixen un total de 122 places acadèmiques.

La llar d’infants l’Esquirol està en funcionament des de l’any 1995 al carrer Bassal, 7. Compta amb capacitat per a 40 infants, amb dos grups de P2. En el present curs acadèmic, atén diàriament a 27 nens i nenes distribuïts en dues aules.

Pel que fa a la llar Nou Esquirol, inaugurada l’any 2010 al costat del Casal de la Gent Gran i a tocar de la nova escola municipal Mare de Déu del Lledó, té una capacitat de 82 places distribuïdes en sis grups educatius: dos grups de P0, tres de P1 i un grup de P2. En el present curs, el seu equip docent ofereix una primera descoberta de l’entorn i un primer contacte amb l’etapa educativa dels infants a 45 alumnes, repartits en dues aules de P0 (3 i 2 alumnes, respectivament); 3 aules de P1 (9, 9 i 7 alumnes) i 1 aula de P2 amb 14 infants.

Redacció