TOTS 21

La carpa del Mercat, el darrer dia en què va estar operativa

La Direcció General d’Arquitectura, Habitatge i Sòl del Ministeri de Foment ha adjudicat els treballs d’urbanització a la plaça Corsini a l’empresa Cobra Instalacions y Servicios S.A. per un valor de 399.227.

Les obres, que tenen un termini d’execució de 16 mesos tot i que es preveu que estiguin enllestides amb menys temps, preveuen la urbanització de la plaça i la instal·lació dels elements d’enllumenat.

La consellera municipal de Comerç i presidenta d’Espimsa, Elvira Ferrando, s’ha congratulat per aquesta actuació, que permetrà que la urbanització de la plaça comenci un cop acabats els treballs de desmuntatge de la carpa del Mercat provisional. «Un cop obert amb èxit el Mercat Central el passat 16 de març ara centrem els esforços en la remodelació de l’entorn, que han de permetre consolidar tota la zona com un dels principals pols d’atracció comercial de la ciutat».

La consellera Ferrando ha afegit: «La retirada de la carpa provisional de la plaça Corsini ha fet que de nou els tarragonins i tarragonines gaudeixin de la visió de la façana del remodelat Mercat Central i de l’edifici de Correus, i que la llum i el espai retornin en una fase prèvia a la urbanització definitiva de la nova plaça Corsini, que reneix amb un caire de convivència entre el comerç, els veïns, el lleure, el mercadet, les fires, la restauració, el turisme i la cultura.»