.

.

TOTS 21

Foto d’arxiu del Campus d’Economia i Empresa de la URV a Reus

L’emprenedoria i la situació econòmica actual centraran la sessió professional que l’Associació Professional de Tècnics Tributaris de Catalunya i Balears (APttCB) celebra el proper 19 de setembre a la Universitat Rovira i Virgili (URV).

La jornada s’adreça tant als alumnes de la URV, que seran els economistes del futur, com a tots els professionals de l’àmbit tributari i fiscal i a la societat en general interessada en temes d’actualitat econòmica i fiscal d’àmbit nacional i internacional. L’activitat és d’entrada lliure i gratuïta amb inscripció prèvia.

La sessió serà inaugurada per la Dra. Maria Teresa Sorrosal i Forradellas, vicedegana de la Facultat d’Economia i Empresa de la URV, i Joan Torres Torres, president de l’APttCB i de la FETTAF, que inaugurarà la jornada amb la conferència Les claus del Codi de Bones Pràctiques Tributàries (CBPT).

Tot seguit es donarà pas a la ponència Emprendre en femení en la qual  tres dones empresàries, Mercè Dalmau Cortés, propietària de la Bodega Clos Galena, Immaculada Vázquez Labella, consultora de Màrqueting i Estratègia i professora associada de la URV, i Maribel Vicente Aicua, vicepresidenta primera de l’APttCB, explicaran la seva trajectòria empresarial i les experiències que les han portat a assolir les seves metes professionals.

Economia disruptiva i les finances amb sex-appeal serà la ponència que clourà la jornada i que impartirà José Mª Gay de Liébana, doctor en Ciències Econòmiques i en Dret, professor titular d’Economia Financera i Comptabilitat de la UB i membre de l’APttCB. El conegut economista i col·laborador de diversos mitjans de comunicació catalans i estatals oferirà una visió sobre la situació econòmica actual.