.

L'alcaldessa s'ha fotografiat amb els nous agents de policia.

L'alcaldessa s'ha fotografiat amb els nous agents de policia.

L’alcaldessa de Cambrils, Mercè Dalmau; el regidor de Governació, Dani Milán, i el cap de la Policia Local, Josep Muñoz, han donat la benvinguda avui als 8 nous agents interins que s’han incorporat al cos de la Policia Local per realitzar tasques de reforç durant la temporada turística.

Durant els mesos d’estiu Cambrils multiplicarà per tres el nombre habitants i per dos el nombre de vehicles. Els agents interins es destinaran a tasques de reforç per atenció al públic, a la lluita contra la venda ambulant i a la vigilància de les costes.

L’alcaldessa ha explicat que hi ha dos fronts especialment importants. El primer és la seguretat a les platges de Cambrils, que són unes de les millors i que han estat guardonades a nivell europeu i per tant que necessiten d’una atenció policial especial. El segon és reforçar l’atenció al ciutadà i prestar un servei de policia de proximitat en la primera línia turística i comercial.

Els 8 agents, que treballaran al cos de la Policia Local de Cambrils fins el 30 de setembre, van ser els millors puntuats entre la cinquantena d’aspirants que es van presentar a les proves selectives el passat abril.