.

Alumnes i organitzadors del concurs, fotografiats avui al Campus Catalunya. Foto: DiariTots21

L’Hotel Olympus Palace i la Universitat Rovira i Virgili (URV) han presentat la primera ‘Beca Olympus’, una beca en col·laboració amb la universitat tarragonina i que està dirigida a exclusivament l’alumnat dels Estudis de Comunicació.

La beca té com a punt de partida el sopar solidari que cada any realitza l’establiment hoteler referent de Salou, i que enguany és en benefici de la Unitat d’Ictus de l’Hospital Joan XXIII de Tarragona.

Els alumnes dels Estudis de Comunicació que ho desitgin podran formalitzar la seva inscripció en el concurs per realitzar el cartell oficial de l’esdeveniment solidari i així, poder optar a guanyar la beca. El premi pel concursant guanyador/a és una beca de 500 euros i una estada de cap de setmana a l’Hotel Olympus Palace de Salou, mentre que l’alumne finalista tindrà com a obsequi un cap de setmana a l’hotel.

La Sala de Graus del Campus Catalunya de la URV s’ha vestit de gala durant la presentació de la ‘Beca Olympus’.  Gil Cristià, representant de la propietat de l’Hotel Olympus Palace, ha assegurat que impulsar aquesta beca «és un orgull per nosaltres i demostra el creixement exponencial d’aquest sopar benèfic. Un esdeveniment que cada any creix i que arrela amb aquest primer conveni que ara hem signat amb els Estudis de Comunicació de URV i amb la pedrera de talent jove que té». El Sopar Solidari ja té data en el calendari, es celebrarà a la terrassa Summit de l’Hotel Olympus Palace el dijous 3 d’octubre a les 20h. El preu per gaudir del sopar serà de 60 euros.


Altres notícies:


Per la seva part, la Doctora Núria Araüna, directora del Departament d’Estudis de Comunicació de la URV, ha explicat que «col·laboracions com aquestes serveixen per motivar als alumnes i posar en valor tot el coneixement que van adquirint i amb un valor afegit, com és el component solidari del sopar». Opinió compartida pel Doctor Jordi Farré, coordinador acadèmic del màster universitari en Comunicació Estratègica, qui també ha encoratjat als estudiants «a participar en aquest concurs».

700 casos d’ictus a l’any a Tarragona

Finalment el Doctor Xavier Ustrell, Cap de servei de neurologia de la Unitat d’Ictus de l’Hospital Joan XXIII de Tarragona, ha agraït ser l’entitat beneficiaria aquest 2024 del Sopar Solidari. El Doctor Ustrell ha assegurat que «aquesta patologia ha canviat molt en els darrers 20 anys, pel que fa al seu pronòstic com també en el seu procés comunicatiu». El Doctor Ustrell ha donat a conèixer diferents dades relacionades amb l’Ictus en clau local «A l’Hospital Joan XXIII atenem uns 700 casos a l’any i en tractem aproximadament un centenar. Tanmateix l’ictus és la primera causa de discapacitat avui en dia pel que fa a seqüeles».

El jurat de la ‘Beca Olympus’ està presidit pel Dr. Xavier Ustrell; en representació de la URV hi ha el Doctor Jordi Farré i la professora de Creativitat Publicitària Natàlia Lozano; i de part de l’Hotel Olympus Palace, Gil Cristià i el pintor artista Pere Joan Salas. El termini de presentació de treballs comença el 10 de maig i finalitza el 2 de juny. El veredicte del jurat es farà públic el 17 de juny mitjançant les xarxes socials de l’hotel. L’entrega del premi al disseny guanyador es realitzarà durant el Sopar Solidari.