.

.

TOTS 21

L’Ajuntament de Tarragona ha lamentat i expressat, en un comunicat fet públic aquesta tarda, “el seu més sentit condol per la sobtada mort del conseller municipal i portaveu del PDeCAT a l’Ajuntament de Tarragona, Joan Albert Abelló Hierro, i vol acompanyar en aquests moments difícils la família, els seus amics i companys de consistori i partit”.

L’alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, “ha decretat que demà dijous 21 de desembre i divendres 22 siguin considerats dies de dol oficial al municipi. Per aquest motiu, durant aquests dos dies, la bandera de la ciutat onejarà a mig pal a tots els edificis municipals i se suspendran tots els actes oficials organitzats per l’Ajuntament i totes les expressions festives i de celebració”.

Alhora, i en una Junta de Portaveus extraordinària celebrada aquesta tarda, “s’ha acordat que la sessió del Plenari Municipal prevista per aquest divendres 22 de desembre -i en la qual s’havien de debatre i aprovar els pressupostos municipals per a l’any vinent-, s’ajorni fins al dia 28 d’aquest mes”.

Segons recollia la nota de premsa, Ballesteros ha afirmat que “avui tots els tarragonins i tarragonines sentim un immens dolor. Ha perdut la vida un bon amic, un bon company i un bon tarragoní i per aquest motiu vull transmetre el meu condol, en nom de tot l’Ajuntament, a la família, els amics i els companys de partit. Abelló era una persona positiva, amb una gran bonhomia i moltes ganes per tirar endavant projectes de ciutat”.

Abelló, qui ha perdut la vida aquest migdia, va ser escollit regidor de l’Ajuntament després de les eleccions municipals de maig de 2015. Durant aquest temps ha exercit de portaveu del grup municipal del PDeCAT.