.

.

TOTS 21

Imatge de l'Ajuntament de El Morell

Imatge de l’Ajuntament del Morell.

El Morell no és aliè a la problemàtica de l’accés a l’habitatge per part de la joventut, que acostuma a tenir poca capacitat econòmica. És per això que les regidories de Benestar social i Joventut de l’Ajuntament del Morell s’han posat en marxa per tal de concedir subvencions a persones joves per al pagament del lloguer de l’habitatge habitual.

Així, podran demanar aquestes ajudes, persones d’entre 18 i 34 anys empadronades al municipi des de fa, com a mínim, tres anys. Pel que fa al contracte de lloguer de l’habitatge, haurà de fer referència al domicili habitual, amb una renda d’entre 200 i 700 euros mensuals, i tenir una durada mínima d’un any.

Un cop aprovada la sol·licitud, a aquestes persones se’ls subvencionarà fins a 130 euros del pagament mensual de lloguer, amb un màxim de 24 mensualitats, és a dir, durant dos anys.

Les bases per a la concessió d’aquestes ajudes es van aprovar en el passat ple ordinari de la corporació morellenca, el 30 de setembre, i actualment es troben en període d’exposició pública. Posteriorment ja seran definitives i se’n farà la difusió pertinent per tal que la informació arribi a tota la ciutadania i les persones interessades puguin tramitar la sol·licitud.

Redacció