.

.

TOTS 21

La conselleria de Comerç de l’Ajuntament de Tarragona amb col·laboració amb l’Associació de comerciants Via T Tarragona-Shopping ha organitzat una Gimcana d’aparadors de Nadal. Des del 14 de desembre i fins al 4 de gener els nens de 4 a 14 anys podran participar en aquesta activitat nadalenca. El guanyador o guanyadora podrà aconseguir una Play Station 5 amb 4 jocs. 

Aquest any la proposta és un joc de preguntes i respostes en anglès, de manera que els nens participin, juguin i aprenguin al mateix moment. S’han preparat 3 rutes diferents. La primera és la Ruta Estudiar és fàcil que inclourà preguntes relacionades amb la ciutat. La Ruta La Martina Kids and us estarà dedicada a les preguntes relacionades amb Nadal. I finalment, la Ruta Bill’s English School, les preguntes de la qual estaran relacionades amb personatges de pel·lícules.

Per participar-hi cal tenir el full de ruta que es podrà trobar a les botigues participant o descarregar a la web de Via T a partir del 14 de desembre: https://laviat.com/wp-content/uploads/dossier_TGNnadal_gimcama-1.pdf

Per guanyar la gimcana s’han de fer les 3 rutes i respondre correctament totes les preguntes. El guanyador o guanyadora de la gimcana s’endurà una nova Play Station 5 amb 4 jocs. A més també es poden aconseguir els següents premis per cadascuna de les rutes: 

Premi Estudiar és fàcil: Curs d’anglès Kids, nivell A1/A2 en grup reduït, de gener a març. Horari: divendres, de 17.30 a 19 h.

Premi La Martina Kids and us: 1 setmana de casal d’hivern/Setmana Santa/Estiu, quan li vagi millor a la família i segons la nostra disponibilitat.

Premi Bill’s English School: un curs en línia de 90 hores repartides en 6 mesos.

Redacció