.

.

TOTS 21

L'interior del pàrquing Jaume I

L’interior del pàrquing Jaume I


La portaveu del govern local, Begoña Floria, ha sortit al pas de les darreres informacions que apuntaven a que no s’havia presentat un contra informe pericial en la investigació del pàrquing Jaume I. Floria ha confirmat que sí s’ha presentat i que la ratificació arribarà durant el mes de maig.

Aquest contra informe s’ha realitzat “a voluntat del govern, perquè creiem que el peritatge inicial efectuat és insuficient per poder contrastar davant el jutge els aspectes que per a nosaltres no queden clars del tot” apunta Floria, qui no recorda la data exacta de l’enviament però sí que confirma que “durant el mes de maig serà quan rebrem la ratificació”.

La portaveu ha volgut recordar que el cost inicial del projecte del Jaume I era de 3 milions d’euros, però que de moment han acabat superant els 10 milions de costos directes. Floria ha recordat que “el cost aproximatiu que la ciutat haurà de pagar a través de l’Empresa Municipal d’Aparcaments serà de 27 milions tenint en compte el projecte, les despeses jurídiques, les indemnitzacions i el desmantellament”.

A banda, Floria ha demanat que “no es filtrin cap tipus de noticies i que es deixi treballar a la justícia”. Sobre el nou ús que s’hauria de donar a l’espai que ara ocupa el pàrquing, Floria ha tornat a reclamar “el màxim consens polític”.