.

.

TOTS 21

Cartell de la jornada

Cartell de la jornada

L’Ajuntament de Salou, amb la col·laboració de l’Open Energy Institue (OEI), i amb el suport de Sirusa i Urbaser, organitzen el proper 28 de gener el Seminari Energia i la regidoria de Salut Pública i Qualitat Ambiental. Aquesta és una iniciativa de caire tècnic i totalment gratuïta que pretén posar a debat l’eficiència energètica, la sostenibilitat i el medi ambient, així com la generació d’energia a partir dels residus urbans.

El municipi de Salou vol “posar en valor la importància de treballar per l’eficiència energètica i la millora del medi ambient”. Amb aquest motiu ha convocat aquest acte obert a tots els ciutadans de Salou i tots els municipis del territori.

Granados inaugura el cicle

Obrirà aquest seminari de caràcter divulgatiu l’alcalde de Salou, Pere Granados. La trobada s’estructura al voltant d’una taula rodona en la que hi intervindran tres conferenciants i que serà moderada per Santiago Castellà, director de projectes de la Fundació Tarragona Smart Mediterranean City i professor de Dret i Relacions Internacionals de la URV. A continuació, serà el torn d’Elvira Carles, directora de la Fundació Empresa i Clima, experta a nivell internacional dels efectes del canvi climàtic i que recentment ha participat a la cimera mundial del Clima de Varsòvia. Tot seguit prendrà la paraula Ramon Nadal, llicenciat en química i gerent del consorci Sirusa, que dóna tractament als residus urbans. Per últim, serà el torn d’un destacat expert en la temàtica energètica i, en concret sobre el canvi climàtic, com és José M. Baldasano, catedràtic d’Enginyeria Ambiental de la UPC i director de l’Àrea de Ciències de la Terra del Barcelona Supercomputing Center (BSC).

El Seminari començarà a les 6 de la tarda i tindrà lloc a la Sala Costa Daurada de l’Ajuntament de Salou. L’acte està obert a tot el públic però es dirigeix especialment a professionals de la matèria, col·legiats i tècnics de les administracions públiques. L’assistència és totalment gratuïta però cal inscriure’s prèviament a través del correu info@openenergyinstitute o bé trucant al telèfon 977 24 44 78.