.

.

TOTS 21

L’alcalde, amb l’equip participant

Per quart any consecutiu l’equip dels germans Rocamora s’embarcarà en l’aventura pel Marroc Desert Trophy Panda, i l’Ajuntament de Roda de Berà els hi acompanyarà com un dels seus patrocinadors.

El Desert Trophy Panda és una travessia creada ara fa tres anys amb una vessant solidària molt important atès que tots els participants han de col·laborar de forma activa amb el desenvolupament escolar del sud del Marroc portant material escolar. El seu funcionament és molt semblar al Panda Raid, prova en la qual l’equip Rocamora Mobles també va participar. Cada equip ha d’aconseguir prop de vint quilos de material escolar, transportar-lo dins el seu vehicle Panda i fer la donació ells mateixos, sense intermediaris.

L’aventura s’iniciarà el proper dissabte al port de Motril i viatjaran a Al Hoceima, al Marroc, des d’on començarà la primera de les set etapes.

L’alcalde, Pere Virgili, i els membres de l’equip de Govern Teresa Ferré, Isabel Mondéjar i Cèlia Treserres, han efectuat avui al migdia la donació del material a Josep Maria Rocamora, acompanyat per Luci Corts. El pilot de l’equip, tàndem format pels dos germans Josep Maria i Lola Rocamora, ha explicat totes les millores que enguany ha realitzat al vehicle, per tal d’evitar els problemes mecànics que el Panda va patir durant la passada edició. A banda del canvi de color, del vermell al negre, s’han elevat els amortidors, per salvar més obstacles, s’han instal·lat una il·luminació de led, que produeix més llum i un consum més baix, pensant en l’etapa nocturna a la qual hauran d’enfrontar-s’hi, i s’ha millorat el motor, que correspon a un Fiat Punto.

Segons els organitzadors, el ral·li, que aplegarà la participació de 58 equips, “està destinat a totes aquelles persones que tinguin ganes d’escapar de la rutina diària i deixar el bullici de la civilització vivint una experiència única”.