.

.

TOTS 21

L’associació  de comerciants Via T Tarragona-Shopping organitza la primera desfilada popular de gossos a Tarragona, tindrà lloc aquest dissabte 21 de maig a les 10 hores del matí situada a la Rambla Nova de Tarragona al costat de la oficina de turisme.

Es tracta d’una desfilada popular on tots els gossos seran benvinguts, hi haurà 3 categories de participació segons la edat de gos i una especial si desfila un nen amb la seva mascota.

Totes les categories tindran 3 premis i un trofeu que es portaran de record.

A tots els participats se’ls donarà una welcome bag amb marxandatge i mostres d’alimentació canina. Durant l’acte es faran diversos sortejos per amenitzar la vetllada. Per participar s’ha d’entrar a la web de la entitat i inscriure’s al formulari. https://laviat.com/desfilada-de-gossos-by-la-via-t-tarragona-shopping/

Un dels objectius que es marca l’associació es dinamitzar la ciutat amb accions divertides i familiars i cridar l’atenció dels seus habitats així com poblacions dels voltants i fomentar el PetFriendly una iniciativa que geolocalitza més de 90 establiments on es pot accedir amb la teva mascota.

En els darrers mesos l’associació ha treballant en aquesta línia conjuntament amb la Conselleria de Comerç i el resultat es molt positiu.

Redacció