.

.

TOTS 21

Imatge d'arxiu de la Festa Major de Sant Andreu de la Selva del Camp. Foto: Cedida

Imatge d’arxiu de la Festa Major de Sant Andreu de la Selva del Camp. Foto: Cedida

La Selva del Camp inicia demà la celebració de la Festa Major de Sant Andreu, que s’allargarà fins el 30 de novembre. Els actes començaran a les 19h amb el pregó, a càrrec del cronista local Joaquim Masdeu Guitert. Una cercabirra a les 20h a la plaça de Sant Andreu i un concert al pavelló de La Banda del Coche Rojo, The Night Prowlers, AC/DC Tribute Band i la Tropical completaran la primera jornada de festa major.

El matí de dissabte, les caminades solidàries i les sardanes seran les protagonistes i a les 19h es durà a terme una concentració de colles de diables i timbalers que faran un correfoc. A la nit, el pavelló acollirà el tradicional ball de festa major amb l’Orquestra Selvatana.

Diumenge 27 la Xaranga BandSonats passejarà pels carrers del poble a partir de les 10h. A partir de les 11h l’Hort d’Iglésies es convertirà en la zona per als infants amb un parc d’inflables. Una hora més tard, al mateix lloc, hi haurà un vermut electrònic a càrrec de Dj Bul.

A la una del migdia, se celebrarà un concert de festa major a la Defensa Agrària a càrrec de la Banda de la Música de la Selva del Camp i en record d’Àngels Cassadó. Per acabar el dia, Quim Masferrer i el seu espectacle “Bona gent” arribaran al pavelló d’esports a les 19h.

El dia gran de la Festa Major de Sant Andreu serà el dimecres 30 de novembre, que s’iniciarà amb la tradicional missa a les 11h i, a continuació, el seguici festiu recorrerà els carrers del poble. A les 17h el pavelló d’esports acollirà un taller de castells amb la Colla Joves Xiquets de Valls i a dos quarts de set, el concert del Casal d’Avis tancarà els actes de la festa major.