TOTS 21

Imatge de la residència Nostrallar. Foto: Cedida

La Residència NostraLlar dels Pallaresos ha fet pública aquesta tarda una nota de premsa on afirma que «ha recuperat la normalitat», fins al punt de reprendre les visites «després que totes les proves PCR realitzades a usuaris i treballadors hagin donat negatiu».

Davant d’aquesta situació «i avalat pel fet que estem considerats centre verd per les autoritats sanitàries i per la bona gestió que estem duent a terme al centre en aquesta situació de pandèmia, el Departament de Salut de la Generalitat ha decidit derivar a la NostraLlar 15 usuaris de la residència Calafell Park (Segur de Calafell), que ha hagut de ser clausurada».

Per això, continua la nota, «demà dimecres ingressaran 8 persones al centre de Pallaresos i dijous n’ingressaran 7 més. Totes elles han passat la malaltia i tenen anticossos. Per tant, no suposen cap tipus de risc per a ningú i no necessiten estar en aïllament. Des del centre, rebrem aquests nous usuaris amb els braços oberts i tot l’equip de professionals treballarà per a què se sentin còmodes a la seva nova llar».

Redacció