.

Aquest matí s’ha fet el sorteig i s’han donat a conèixer les tres butlletes premiades: 01959, 02125 i 00437. Els guanyadors s’han de posar en contacte amb Aparcam o la Unió de Botiguers per poder recollir el xec.

El sorteig de la quarta edició de la campanya “Viatja i guanya” ja té guanyadors o guanyadores. Aquest matí la regidora de Mobilitat, Yolanda Quílez; el president de la Unió de Botiguers de Cambrils, Enrique Arce, i el gerent de l’empresa municipal de mobilitat, Aparcam, Luis Miguel Fernández, han tret a l’atzar els tres números premiats d’una urna amb prop de 2.500 butlletes participants.

La butlleta 01959 ha obtingut el primer premi (50 euros en xecs regal) i la 02125 i 00437 els dos segons premis (25 euros en xec cadascun). Les persones afortunades s’han de posar en contacte amb Aparcam o la Unió de Botiguers per poder recollir els xecs, que es podran bescanviar als establiments associats a la Unió de Botiguers.

La campanya es va portar a terme entre els dies 22 i 29 de setembre en el marc de la Setmana Europea de la Mobilitat 2018. Els conductors van ser els encarregats de lliurar les butlletes als passatgers. La iniciativa, que es posa en marxa per quart any consecutiu, ha estat impulsada per Aparcam i la Unió de Botiguers amb el suport de l’Ajuntament de Cambrils.

L’objectiu de la campanya és que les persones usuàries trobin en el transport públic una alternativa sostenible i segura i comprovin que poden guanyar temps i tranquil•litat a l’hora de fer els desplaçaments. Per altra banda, la campanya pretén demostrar que el transport urbà apropa serveis i equipaments de necessitat diària.