.

.

TOTS 21

Mercat Central de Tarragona.

Mercat Central de Tarragona.

La presidenta de l’Espimsa, Patrícia Anton, s’ha mostrat “molt satisfeta” pel to de la nota de premsa enviada per la Cambra de Comerç de Tarragona, en nom dels paradistes del Mercat Central. Anton considera positiva la iniciativa perquè “suposa un canvi en el to i el talant respecte al que havien estat fins ara les comunicacions públiques dels paradistes”. Alhora, veu amb bons ulls el “clima de diàleg, transparència i comunicació” endegat i, afegeix, “ens sembla important la intervenció de la Cambra de Comerç en el procés, atès que ja existia un ampli coneixement de la realitat del Mercat i, a més a més, el seu president, Albert Abelló, ha estat sempre directament sabedor del procés en tant en quant és paradista del Mercat Central”.

En el comunicat emès pel consistori, es recorda com la Cambra de Comerç ha estat efectuant estudis encarregats per Espimsa sobre el nou equipament comercial i “sempre ha existit una col·laboració conjunta amb Espimsa durant el període de construcció”. Per tant, reiteren “esperem que sigui aquesta participació un element positiu en el procés de negociació que s’inicia ara”.

‘No’ a les subvecions

Anton també es congratula perquè “els paradistes afirmin que no volen cap subvenció perquè això simplificarà, i molt, el procés iniciat”. Per últim, Espimsa subratlla que “sempre hi ha hagut el desig de donar informació constant, fins i tot dues persones de l’empresa s’han posat a disposició dels paradistes per donar tot tipus d’explicacions”.

Fins d’ara, conclou el comunicat d’Espimsa, “els paradistes que s’han adreçat a Espimsa se’ls ha facilitat tota la documentació que han sol·licitat”; i que facilitarà tota la informació disponible a la comissió, als paradistes i al públic en general.