.

.

TOTS 21

La pregonera, la periodista Anna-Priscila Magriñà, va donar el tret de sortida a la Festa amb un emotiu pregó recordant la seva infància i joventut als carrers de la vila. Foto: Cedida

Ahir, dia 20 de gener, dia de Sant Sebastià, va començar la Festa Major de Puigdelfí. Enguany, la pregonera, la periodista Anna-Priscila Magriñà, va donar el tret de sortida a la Festa amb un emotiu pregó recordant la seva infància i joventut als carrers de la vila, quan venia a passar els cap de setmana i festes a casa els seus padrins.

Anna-Priscila Magriñà ha publicat quatre llibres de divulgació històrica i és col·laboradora habitual de La tarda de Catalunya Ràdio, el programa Via lliure de RAC1 i The Weekly Mag, a la Xarxa. Té una columna mensual a la revista Sàpiens, on també hi publica reportatges sobre curiositats de la història. Aquesta temporada s’ha estrenat col·laborant amb el programa Planta baixa, de TV3.

A més, durant 4 dies, del 20 al 23 de gener, actes de tot tipus i per a totes les edats ompliran el Casal de la vila. Enguany però, serà una Festa Major una mica diferent, marcada per les restriccions sanitàries.

Malgrat totes aquestes mesures, la Festa Major mantindrà tot l’entusiasme i emoció habituals per part d’una comunitat que viu amb passió la seva festa més preuada.

L’Ajuntament demana a tots els puigdelfinencs i puigdelfinenques, gaudir de la festa amb responsabilitat.

Redacció