.

.

TOTS 21

L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, amb les noves incorporacions de la Policia Local. Foto: Cedida

La Policia Local de Cambrils ha incorporat dotze nous agents interins que reforçaran la plantilla durant sis mesos per donar suport en els diferents serveis de la temporada d’estiu i tardor. L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza; el regidor de Protecció Ciutadana, Lluís Abella, i el cap de la Policia Local, Josep Muñoz, els van rebre dilluns a la Sala de Plens per donar-los la benvinguda.

L’alcaldessa va destacar la necessitat d’aquests reforços per donar un bon servei davant l’increment de població i d’activitats del municipi durant els mesos d’estiu i va posar en valor la bona tasca de la Policia Local.

Per la seva banda, el regidor de Protecció Ciutadana va explicar que la incorporació dels agents interins ha permès recuperar la Unitat de Costes, que patrulla diàriament en bicicleta per les platges i passeigs marítims, i reforçar altres serveis per millorar l’atenció a la ciutadania i la prevenció d’infraccions.

Les dotze persones seleccionades són les que van aconseguir millor puntuació en el concurs oposició per crear una borsa d’agents interins, que es va portar a terme entre els passats mesos de febrer i març, i han seguit una formació específica i un pla d’acollida que els ha permès conèixer millor el municipi i l’organització interna del cos.

Els i les agents, que s’han incorporat entre el 17 de juny i l’1 de juliol, es dediquen sobretot a tasques com el servei de patrullatge a les zones de més afluència de persones i a donar suport en els serveis d’informació i control de compliment de les mesures de contenció de la Covid-19.

Concretament, quatre agents passaran a integrar la Unitat de Costes, que patrulla diàriament en bicicleta per les platges i passeigs marítims; quatre agents reforçaran la Unitat Motoritzada i Comunitària per poder incrementar els patrullatges pels diferents nuclis centrals del municipi; i els quatre restants se sumaran al Grup de Reforç, Atenció Ciutadana i Proximitat per reforçar la presència policial a la zona del barri del Port entre les 18 hores i la matinada.

D’altra banda, properament l’Ajuntament de Cambrils té previst convocar oposicions de funcionaris de carrera de la Policia Local per cobrir places vacants i ampliar la plantilla amb places de nova creació.