.

.

TOTS 21

Aquest dimarts, 1 de juny, s’obre el període d’inscripcions, les quals poden ser completades de manera telemàtica a través del web municipal. Foto: Ajuntament

Amb el final del curs acadèmic cada cop més a prop, moltes famílies amb infants comencen a buscar opcions de lleure estiuenc per als seus fills i filles. Enguany, més que mai, serà necessari trobar espais que, més enllà de les activitats que ofereixin, puguin garantir la seguretat sanitària dels seus participants. En aquest sentit, l’Ajuntament de la Pobla de Mafumet ha organitzat dues opcions molt interessants, destinades als infants i als joves respectivament.

En primer lloc, el Casal d’Estiu ofereix un espai de lleure segur als nens i nenes de P3 a 12 anys, que viuran increïbles aventures, tallers, propostes de lleure actiu, jocs i activitats esportives i molt més, en una proposta que tindrà lloc a l’Escola Mare de Déu del Lledó i altres instal·lacions municipals d’esport i lleure. El Casal d’Estiu estarà obert en torns setmanals (de dilluns a divendres) del 28 de juny al 27 d’agost, i ofereix diverses opcions en funció de les necessitats familiars: només al matí; matí i tarda amb o sense dinar i servei d’acollida. Els preus oscil·len entre els 15 i els 75 euros, en funció de l’opció escollida, mentre que el servei d’acollida suposa un afegit de 10 euros.

Pel que fa a l’Estiu Jove, adreçat a joves de 12 a 15 anys, es tracta d’una proposta refrescant, divertida i molt interessant, que inclourà activitats esportives, tallers de sensibilització, teatre, sortides en BTT i molt més, també a l’Escola Mare de Déu del Lledó i altres instal·lacions municipals d’esport i lleure. En aquest cas, la proposta romandrà oberta del 5 al 30 de juliol, de dilluns a divendres en sessió matinal de 9 a 14 h. El preu, molt ajustat, és de 25 euros per a joves empadronats; i de 40€ per als no empadronats. Les famílies que decideixin inscriure-hi els seus fills i filles poden fer-ho des d’aquest dimarts 1 de juny, i fins al 16 de juny.

En el cas del Casal d’Estiu, també s’habilitarà un període addicional de l’1 al 16 de juliol, per a aquelles famílies que vulguin inscriure els seus fills i filles en els torns setmanals del mes d’agost. El procés d’inscripció és molt senzill. Només cal descarregar el codi de barres i el formulari disponible al web municipal. Seguidament, cal accedir a l’apartat “Pagaments” del web municipal, introduir-hi el codi d’entitat de 7 dígits que correspon al codi de barres descarregat al pas anterior i completar el pagament amb targeta bancària.

Finalment, cal emplenar el formulari i enviar-lo a oac@poblamafumet.cat, junt amb una fotografia de mida carnet, la fotocòpia de la cartilla de la Seguretat Social i de la cartilla de vacunacions i la declaració responsable Covid-19. Finalment, també cal recordar que l’Ajuntament es reserva el dret d’anul·lar aquest servei municipal per motius de seguretat sanitària derivats de la Covid-19, si es donés el cas.

Redacció