.

.

TOTS 21

Una vista de La Pobla de Montornès. Foto: Turismedia

La Pobla de Montornès vol ampliar el seu voluntariat amb la creació d’un col.lectiu de Protecció Civil del municipi. Per això, l’Ajuntament busca voluntaris i voluntàries per implicar-se en aquest grup, que dona suport als professionals d’intervenció (policia, bombers, sanitaris) en situacions d’emergència.

La seva tasca és la de col·laboració en activitats de diferents àmbits, des de festes fins a esdeveniments esportius del municipi, i són figures, en molts casos, imprescindibles perquè determinats actes es puguin portar a terme amb seguretat.

La primera tinent d’alcalde i regidora de Comunicació, Gemma Barceló, ha subratllat a Tarragona21 que La Pobla ‘no disposa de cos de la Policia Local ni de Protecció Civil i quan organitzem activitats com poden ser el Carnaval o la Festa Major, hem de demanar el suport als cossos de Protecció Civil dels municipis del voltant’, especialment de Torredembarra, però no sempre estan disponibles, com succeeix ara. Es tractaria que el voluntariat ‘surti de la pròpia població, tot i que també acceptem que es facin voluntaris gent de fora de La Pobla’, destaca.

Els interessats/des es poden adreçar al telèfon 977 64 80 12 (de l’Ajuntament) de 9 a 14h hores.

Redacció