.

.

TOTS 21

Cartell de l'edició d'enguany de PoblaTapa

Demà divendres es donarà el tret de sortida a una nova edició de PoblaTapa, la ruta gastronòmica de La Pobla de Mafuemt que va veure la llum per primer cop l’any passat i que, vista la bona acollida, es repeteix enguany i es dóna per consolidada. La quinzena d’establiments adherits a aquesta ruta de tapes oferiran les seves propostes gastronòmiques tots els divendres, dissabtes i diumenges, des de demà dia 16 de maig, i fins al proper 15 de juny. Tal i com es va fer en l’edició anterior, el preu de la tapa i la beguda serà de 2,5 euros.

De nou, les persones que ho desitgin podran participar en la votació a la millor tapa. Per fer-ho, se’ls entregarà una guia editada per l’Ajuntament, en què hi apareixen les diferents propostes gastronòmiques d’aquesta ruta.

Cada cop que els participants assaboreixin una de les tapes, obtindran un segell de l’establiment que l’ofereix. Quan s’hagin aconseguit un mínim d’11 segells en una mateixa guia, els participants podran anar a l’Ajuntament, en dia laborable de 10 a 14h, on seran obsequiats amb la gerra del PoblaTapa. A més, les persones majors d’edat entraran automàticament en el sorteig de tres caps de setmana a Mallorca per a dues persones. El sorteig se celebrarà el dia 20 de juny i els noms dels guanyadors o guanyadores, es publicaran al web municipal.

Les guies amb la relació de tapes i establiments participants, es poden recollir en qualsevol dels establiments gastronòmics adherits a la iniciativa, els quals estan senyalitzats amb un cartell indicador. Aquesta mateixa guia inclou també l’adreça i telèfon de cada restaurant, així com l’horari en què serviran les diferents tapes.

Amb aquesta iniciativa, l’Ajuntament de La Pobla de Mafumet vol potenciar la restauració i l’oferta gastronòmica del municipi, alhora que es donen a conèixer petites degustacions del que els restaurants, bars o cafeteries de La Pobla posen diàriament a disposició dels seus clients.

A continuació es relaciona el llistat complet de les propostes que integren el PoblaTapa:

Barqueta de tomàquet xerri i seitons (Bar Hostal La Pobla)

Broqueta de marisc (Bar Mieres)

Caneloni de foie d’oca (Bar restaurant La Coope)

Caram-bola (Bar Las Piscinas)

Comeprima (Forn cafeteria Juguilandia)

Crep salat (Bar Juventut)

El vaixell del poli (Bar Centre Cívic)

La Pobla burguer (Ca la Tere)

Les quatre estacions (Restaurant Casa Cándido)

Mar endins (Raconet de la Cris)

Muntat de carxofa en magre amb gaspatxo de meló (Bar El Toro)

Obelix (Restaurant El Salero)

Textura (Bar Carmen)

Timbal d’esqueixada de bacallà amb romesco (Bar pizzeria Ikebana)

Toc ibèric (Bar restaurant Terra Alta)