TOTS 21

Per setè any consecutiu, l’Ajuntament de Torredembarra ha obtingut la bandera Ecoplayas per a les platges de la Paella i el Barri Marítim, un guardó que valora els conceptes funcionals d’excel·lència estètica, turística, de serveis i sostenibilitat.

Durant el mes de setembre, la Regidoria de Sostenibilitat va formalitzar la inscripció a la XII convocatòria dels Premis ECOPLAYAS 2017, presentant les candidatures de les platges de la Paella i Barri Marítim en la modalitat de renovació. L’organització ha tingut en compte «el compromís continu amb la millora de la qualitat en tots els aspectes de les seves platges» i per aquest motiu s’ha renovat el premi.

Els premis s’han donat a conèixer aquest divendres passat, en el marc del XIX Congrés i exposició internacional de platges- Ecoplayas 2017, que s’ha celebrat a Sant Sebastià. Aquest premi està adreçat a tots els municipis de l’Estat espanyol de costa o interior (platges fluvials, llacs o embassaments) i entitats supramunicipals que tinguin platja.