TOTS 21

Al concurs de la Night&Shop es comptabilitzen 475 selfies

La tercera edició de la Night&Shop de Tarragona va ser tot un èxit. Més de 70 establiments de Tarragona van obrir portes fins ben entrada la nit per oferir uns serveis atípics en un dia festiu que donava tret de sortida a la campanya de Nadal.  Per incentivar la participació dels tarragonins, durant la nit es va donar la possibilitat de participar a un doble concurs fotogràfic a través de l’aplicació per mòbil Instagram i la xarxa social Facebook. El concurs consistia en penjar ‘selfies’ amb el hashtag #NST2014 i es comptabilitzen 475 selfies a Instagram.

Els guanyadors s’han anunciat pel perfil oficial de Facebook de la Night&Shop. En el concurs d’aquest any, el sexe femení ha estat més actiu i només hi ha hagut guanyadores.El primer premi se l’ha emportat la Patricia, amb 72 vots al seu selfie, i és guanyadora d’un viatge en AVE per a dues persones a la destinació que triï dins de l’estat espanyol, a més de cinc tiquets de descompte. El segon premi ha estat per la Irene que, amb 39 vots, guanya un sopar per a dues persones al Casino de Tarragona amb espectacle inclòs; a més de cinc tiquets de descompte.

El tercer premi ha estat per la Natalia, amb 33 vots, que ha guanyat un lot de productes de la Night&Shop: una samarreta, una bossa, xapes i una ampolla de vi; a més de cinc tiquets de descompte. Per últim, el quart premi ha estat per la Laura, amb 13 vots, que ha estat guanyadora de tres tiquets de descompte.

Totes les guanyadores poden passar a buscar els seus premis a partir de dilluns 15 de desembre, per l’oficina de turisme de la Rambla Nova, en horari d’oficina: de 10 a 14h i de 16 a 19h.

AnnaMG