.

Un moment de la reunió e la Junta Local de Seguretat de Vila-seca

El conseller d’Interior, Miquel Buch, ha participat aquesta tarda en la Junta Local de Seguretat de Vila-seca, on s’ha reunit amb l’alcalde del municipi, Josep Poblet, així com amb els màxims responsables dels cossos de seguretat i emergències, Mossos d’Esquadra, Policia Local, Portuària i Guàrdia Civil. La sessió ha servit per analitzar l’estat i les problemàtiques en matèria de seguretat del municipi.

Durant l’atenció als mitjans de comunicació, el titular d’Interior ha explicat que en la reunió s’ha aprovat el Pla Local de Seguretat del municipi pels anys 2019- 2022 i ha expressat el seu agraïment al consistori per la tasca duta a terme en aquesta matèria. “La implicació dels ajuntaments en matèria de seguretat és necessària i Vila-seca és un exemple d’aquest compromís”, ha remarcat.

Buch també ha fet balanç de la seguretat al municipi, destacant que la bona coordinació policial ha permès dur a terme dues operacions que han acabat amb fets delictius que s’havia observat que se succeïen. Tot i així, el conseller ha assenyalat que “el nombre de fets delictius a Vila-seca no despunten respecte a la resta del país. És més, en algunes de les dades el municipi està per sota de les dades delinqüencials”, ha afegit.

L’alcalde de Vila-seca, Josep Poblet, també ha valorat molt positivament la reunió, que ha qualificat d’extraordinària i molt important “perquè s’hi han aprovat documents essencials per a la seguretat pública dels propers anys”.

La reunió, que s’ha celebrat a l’Ajuntament del municipi, també ha comptat amb la participació del regidor delegat en matèria de Seguretat Pública, Josep M. Pujals, del director general d’Administració de Seguretat, Jordi Jardí, del delegat territorial del Govern a Tarragona, Òscar Peris, de la subdirectora general de Coordinació de la Policia de Catalunya, Begoña Curto, i del director dels Serveis Territorials del departament d’Interior a Tarragona, Joan Carles de la Monja, entre d’altres autoritats.