.

.

TOTS 21

Imatge d'arxiu de la Guàrdia Urbana de Tarragona. Foto: Romà Rofes / Tarragona21.cat

Imatge d’arxiu de la Guàrdia Urbana de Tarragona. Foto: Romà Rofes / Tarragona21.cat

La Guàrdia Urbana ha detingut dos homes, de 31 i 18 anys, respectivament, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força.

Els fets van passar ahir diumenge, poc després de les 12 h, quan una patrullava ser requerida al carrer Espinach del barri del Serrallo, ja que els veïns alertaven que unes persones estaven accedint a un domicili.

Quan els agents van arribar a la zona, van trobat un home que portava mitjons a la butxaca, fet que va fer sospitar els agents que hauria volgut ocultar les empremtes dactilars. Instants després va sortit del portal un segon home, que duia un telèfon mòbil desconnectat.

El propietari va explicar que quan va arribar al seu domicili va comprovar que una de les habitacions estava regirada i que el vidre de la finestra del balcó estava trencat.

Els agents van concloure que els joves haurien accedit a l’interior de l’immoble, situat en un segon pis, trencant el vidre d’una de les balconeres després d’escalar a través d’un fanal d’enllumenat públic, motiu pel qual els dos joves van ser detinguts.

Detingut per tràfic de drogues

La Guàrdia Urbana ha detingut dos homes, de 41 i 46 anys, respectivament, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública. Al segon home també se li imputa un delicte d’usurpació de funcions públiques.

La matinada de dissabte a diumenge, poc després de la 1 h, els agents van ser requerits pel controlador d’accés d’un local musical de la Rambla Vella, qui va explicar que havien accedit al local dos individus dels quals un manifestava ser policia i que, mostrant una placa d’identificació policial, presumptament de policia nacional, els demanava consumicions gratuïtes. Aquest suposat agent al·legava trobar-se de servei, cercant un delinqüent perillós.

Els individus sospitosos van ser localitzats a la plaça de la Font. Després de l’escorcoll, es van localitzar a les butxaques dels dos homes cinc bosses de plàstic amb marihuana, dues bosses de cocaïna, una credencial de Policia Nacional no oficial i diferents bitllets de 5, 10 i 20 euros, motiu pels quals van ser detinguts.