.

.

TOTS 21

Imatge d'arxiu d'un vehicle de la Guàrdia Urbana.

Imatge d’arxiu d’un vehicle de la Guàrdia Urbana.

La Guàrdia Urbana ha detingut dos joves com a presumptes autors de robatori amb força a l’interior de vehicle. Poc després de les 4 h d’aquesta matinada una patrulla es va desplaçar a la plaça dels Infants, alertada per un veí que havia vist dues persones que intentaven forçar el maleter d’un turisme estacionat en aquell espai de la ciutat.

Quan la patrulla va arribar al lloc dels fets va observar dos joves, amb les mateixes característiques físiques que les facilitades pel denunciant, que després de veure els agents van intentar marxar corrents. Finalment van poder ser interceptats a la confluència de la plaça dels Infants amb el carrer Smith.

Un dels dos joves portava una motxilla a l’interior de la qual hi havia una palanca del tipus pota de cabra i diversos objectes de dubtosa procedència. Els agents van comprovar que a la plaça hi havia dos vehicles danyats i amb l’interior regirat. Els titulars dels vehicles han estat localitzats i presentaran denúncia pels fets. Per tot plegat, els dos joves han estat detinguts.