.

.

TOTS 21

Els agents van trobar una plantació de tipus ‘indoor’ amb 260 plantes de marihuana de grans dimensions i 1160 esqueixos de marihuana preparats per a ser replantats a l’interior. Foto: Cedida

Els agents de la Guàrdia Municipal, conjuntament amb el cos de Mossos d’Esquadra de Reus, van desmantellar el passat 1 d’abril una plantació de marihuana de tipus ‘indoor’ a Riudoms. La investigació va començar durant el mes de març quan la Guàrdia Municipal va detectar una finca del terme municipal, concretament a la partida de les Planes del Roquís, on hi podria haver aquest tipus de cultiu.

Després de tenir coneixement d’aquest fet, els agents municipals van informar el cos de Mossos d’Esquadra que van localitzar la finca i van establir un dispositiu amb l’objectiu de verificar aquesta informació. En el moment dels fets, van observar com dues persones fugien d’un magatzem en veure la presència policial, deixant-ho tot obert i abandonant dos gossos a la finca.

A l’interior del magatzem, els agents hi van trobar una plantació de tipus ‘indoor’ amb 260 plantes de marihuana de grans dimensions i 1160 esqueixos de marihuana preparats per a ser replantats a l’interior. A més, hi havia diferents compartiments amb plantació de marihuana, per plantar i assecar el fruit, així com material i estris emprats per al seu cultiu. La Guàrdia Municipal va realitzar la custòdia dels animals abandonats, que no duien xip identificatiu, i els va lliurar a la protectora d’animals.

Posteriorment, els agents van aconseguir identificar les persones titulars de l’arrendament del magatzem, a les quals se’ls ha instruït diligències policials al Jutjat de Guàrdia de Reus per un presumpte delicte de tràfic de drogues. En aquests moments, el cos de Mossos d’Esquadra continua amb la investigació.

Redacció