.

.

TOTS 21

Imatge Cedida de la maleta trobada per la Guàrdia Civil

Imatge Cedida de la maleta trobada per la Guàrdia Civil


La Guàrdia Civil de Tarragona ha sorprès un ciutadà d’origen libanès que viatjava en taxi en direcció a Tarragona amb 700.000 euros en el seu equipatge. Els diners es trobava a l’interior d’una maleta i la persona que els transportava no disposava de cap tipus d’autorització per a traslladar l’esmentada quantitat de diners, tal com exigeix ​​la llei de prevenció de blanqueig de capitals i finançament del terrorisme.

La troballa es va produir gràcies a un dispositiu preventiu ordinari en matèria fiscal realitzat a la carretera N-240 a l’altura del Barri de Sant Salvador de Tarragona. Els Agents actuants van donar l’alto a un taxi ocupat pel conductor i un passatger, que circulaven per la N-240 direcció Tarragona. En procedir al registre del maleter del vehicle va ser localitzada una maleta que contenia nombrosos paquets de bitllets de curs legal de 5, 10, 20 i 50 euros.

El passatger, un home d’origen libanès i amb passaport Alemany, va confirmar que la maleta era de la seva propietat i que els diners els havia portat a Espanya per a la compra de vehicles, desconeixent la quantitat exacta que portava i que no disposava de cap document que emparés tal quantitat de diners.