.

La continuïtat de la UD Torredembarra de futbol depèn de l’assemblea extraordinària convocada per al proper dia 31 d’agost (20.00 hores en segona convocatòria) al pavelló Sant Jordi per la Junta Gestora que s’ha fet càrrec del club arran de la dimissió de la junta directiva el passat 26 de juliol.

En un comunicat fet públic per l’entitat, s’informa que la gestora va sorgir per la voluntat d’un grup de socis de “donar continuïtat i garantir la pràctica del futbol de petits i grans al nostre municipi”. Els seus components són:

President: Hector Ayuso Virgili

Secretària: Elisabeth Montagut Vicente

Tresorer: Antonio Montserrat Figueras

La nota afegeix que la primera mesura és la de convocar una reunió del futbol base al Casal Municipal per presentar al coordinador (Marc Andreu), els fulls de preinscripció i els objectius per aquesta temporada. Una iniciativa idèntica, encara que en aquest cas amb el camp de futbol com escenari, és la utilitzada per presenta al nou entrenador de l’equip amateur (Antonio Gracia) als jugadors i com es prepara l’inici de la pretemporada.

Un segon comunicat posterior anuncia la convocatòria de l’assemblea extraordinària, que té entre els seus punts del dia la formació de la mesa electoral i l’elecció del president de la nova junta.