.

.

TOTS 21

Foto de grup dels guardonats per la Generalitat

La Generalitat ha reconegut el cos de voluntaris de Protecció Civil de Creixell amb l’atorgament d’una felicitació en el marc de la jornada dedicada al cos que es va celebrar la setmana passada a Cardona i que va estar presidida pel conseller d’Interior, Miquel Buch.

Una representació de set voluntaris, cinc homes i dues dones, junt a l’alcalde de la vila, Jordi Llopart -que és voluntari de Proteció Civil- van ser presents a l’acte on es reconeixia “els nombrosos serveis efectuades pel cos durant l’any 2018” i molt especial les taques de suport fetes en els aiguats del 31 d’agost, segons subratlla la resolució de la Direcció General de Protecció Civil de concessió del guardó. Es aiguats van ser molt intensos a la Costa Daurada i al Camp de Tarragona en general i van provocar desbordaments de rieres, esclat de canonades i inundacions.

Es voluntaris amb l’alcalde, davant el castell de Cardona

L’alcalde, Jordi Llopart, ha destacat a Tarragona21 que el cos va realitzar en 2018 un total de 2.900 hores de servei al terme municipal, una tasca que no només inclou control d’accessos en festes sinó de prevenció davant situacions d’emergència o bé accins com control de pous del terme, com va succeir en un cas l’any passat.

Francisco Márquez es la persona que realitza les tasques de coordinació de l’Associació de Voluntaris de Proteció Civil de Creixell.