.

L’alcalde de la Selva i el representant d’Open Arms, durant la inauguració de la Fira. Foto: Tarragona21

El Mercat Medieval disposa de prop de 150 parades. Foto: Tarragona21

La Fira de la Selva del Camp ha obert portes aquest matí amb un doble repte: ser punt de trobada i d’intercanvi i lluitar contra el mal temps. Per segon any s’ha impregnat de solidaritat cedint la inauguració, en un dia plujòs, a l’entitat Proactiva Open Arms, que busca per tots els mitjans salvar la vida als migrants que es juguen la vida en el seu desplaçament. Ha estat el seu representant, el cirurgià reusenc Jordi Jara, l’escollit per donar el tret d’inici a la cita que s’allargarà dins diumenge agraïnt el gest i anunciant que gràcies a la contribució econòmica dels selvatans a la seva entitat “s’han salvat vides de nens i dones”.

Les activitats culturals, lúdiques i musicals tindran gran protagonisme durant els dos dies de fira. Foto: Tarragona21

Al seu torn, l’alcalde, Jordi Vinyals, ha subratllat el missatge de canvis i de progrés que va associat a la històrica fira de la localitat.  “La Fira és un espai de promoció del poble i tenim l’oportunitat que vingui gent dels pobles propers als quals mostren els nostres productes”.

Per la seva part, el primer tinen d’alcalde, Josep Masdeu, ha posat en valor el fet que durant l’esdeveniment es poden votar els pressupostos participatius que per segon any organitza el consistori.