.

.

TOTS 21

Laia Estrada i Jordi Martí en roda de premsa aquesta tarda. Foto: Tarragona 21

Laia Estrada i Jordi Martí en roda de premsa aquesta tarda. Foto: Tarragona 21

Els dos regidors de la CUP a l’Ajuntament de Tarragona, Laia Estrada i Jordi Martí, han presentat aquesta tarda una bateria de preguntes que formularan a Ballesteros en la propera sessió plenària. El principal interrogant que plantegen els cupaires és si el passat 20 d’octubre és va produir una reunió entre advocats i testimonis del cas?”. El partit de Laia Estrada va més enllà i qüestiona la celebració d’una possible reunió entre els treballadors de l’IMSST – convocada pel proper 3 novembre- i un advocat especialista en dret penal que informarà sobre “les obligacions i drets dels imputats”.

La regidora Anna Santos hauria enviat una convocatòria de reunió per tot el personal de l’IMSST. Segons informa la carta, a la reunió es parlarà “d’un dels contractes -suposadament el cas Inipro- que ha generat inquietud sobre els treballadors i pel que s’ha demanat informació especialitzada”. Per altra banda, la CUP demana saber el nom de l’advocat així com conèixer si aquest és membre dels serveis jurídics de l’Ajuntament. Així mateix pregunten “és habitual que l’Ajuntament proporcioni mitjans públics per facilitar l’assessorament privat?”.

Estrada i Martí també pregunten a Ballesteros “quina és la raó de presentar de cop i volta la seva candidatura al Senat?” i afegeixen “i si és escollit quan de temps hi estarà?”.

Davant la dimissió de Gustavo Quadrado la CUP es pregunta “és coincidència la dimissió de la seva mà dreta durant 9 anys deixi el càrrec el mateix dia de la primera detenció pel cas Inipro?”. Així mateix plantegen l’interrogant sobre quin és el sector en que treballarà d’ara en endavant Quadrado.

També s’han referit al cas Inipro dient “fins quan es seguirà parlant de mala praxis per part de l’equip de govern?”. A més afegeixen que davant la imputació d’ Alejandro Caballero Estrada i Martí pregunten a l’alcalde “vostè coneixia la possible imputació de Caballero quan va donar el pas per encapçalar la llista del PSC al Senat intentant així tenir un cap de llista no imputat?”