.

.

TOTS 21

Aquest diumenge, 17 de desembre, es celebra una nova edició de La Marató de TV3. I un any més, la Colla Jove Xiquets de Tarragona aportarà el seu granet de sorra. Per això, han organitzat un seguit d’activitats obertes a tota la ciutat, amb l’objectiu de recaptar fons per la investigació que, aquest any, es destinaran a les malalties infeccioses.

Al matí, la Colla Jove Xiquets de Tarragona organitza una de les seves activitats més peculiars: el VI Concurs d’Estirada de Corda; que en anteriors edicions s’havia celebrat pels volts de les festes de Sant magí. El concurs començarà a les 10 del matí, al Cós del Bou. Es mantindrà la dinàmica de joc tradicional i els participants podran guanyar diversos premis.

La Colla Jove ha fet extensiva la participació en el Concurs d’Estirada de Corda a membres d’entitats i colles castelleres amigues, membres del Seguici, i a tots aquells tarragonins i tarragonines que vulguin contribuir a la causa i, de passada, posar a prova la seva força. Els equips, d’entre 8 i 12 persones, han de comptar amb un mínim de 3 components del sexe oposat i poden apuntar-se enviant un correu a social@jovedetarragona.cat. El cost d’inscripció (30 euros) anirà íntegrament destinat a la causa.

Després de l’entrega de premis, a les 12h, la CJXT organitza una nova edició del Jovermut. Gràcies a la col·laboració de Vermouth Yzaguirre i Estrella Damm, tots els diners aconseguits amb les consumicions a la barra, s’afegiran a la recaptació de La Marató. L’objectiu és passar una bona estona en un ambient festiu i social compromès.

I a la tarda, a les 18 hores i ja a dins del Local de la Colla, es farà el Bingo Solidari, la millor manera d’ unir oci, atzar i solidaritat per a totes les edats. Amb moltes sorpreses en joc i ‘Bingos Especials’, la Colla vol animar a tothom a venir i provar sort per una bona causa.

En l’anterior edició de La Marató, la Colla Jove Xiquets de Tarragona també va organitzar una jornada similar, en la qual es van aconseguir recaptar 1565 euros i aquest any, confien en poder repetir l’èxit de convocatòria.